Frakt 39 kr - Fraktfritt över 299 kr
Frakt 39 kr - Fraktfritt över 299 kr
Varukorg 0

Född 1983

 

När jag växte upp fanns inte internet eller smartphones. Eller ja, internet för hemmabruk lanserades när jag gick i mellanstadiet ungefär. Med modem. Det var ett herrans liv när man skulle koppla upp sig vilket tog några minuter och det var extremt tålamodskrävande att ta sig in på valfri hemsida. På helgerna hyrde man VHS-filmer på Statoil där det också gick att hyra spelkonsollen Sega Mega Drive. 

Min pappa var tidigt ute med att skaffa hem-PC (som det kallades) och jag blev snabbt intresserad av allt som har med datorer att göra. Minns så väl när han hade köpt en Compaq Multimediadator, det öppnade en hel värld av nya möjligheter!

Kanske inte så konstigt att jag idag jobbar med det jag gör? Förutom att skapa färgglada prints så driver jag en kommunikationsbyrå där det ständigt gäller att vara i framkant med ny teknik och trender inom digital kommunikation. I januari 2019 avslutade jag en utbildning till Digital Strateg och bara några veckor efter startade jag och min sambo Danne vår byrå. 

Att starta kickisprints är starten på en ny era för mig, detta är första gången jag skapat en egen e-handel och även första gången jag säljer fysiska produkter. Det känns extremt spännande och lärorikt! Hoppas du vill hänga med på min resa!

 

https://www.youtube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända