Frakt 39 kr - Fraktfritt över 299 kr
Frakt 39 kr - Fraktfritt över 299 kr
Varukorg 0

Vad fan hände?

I somras drabbades jag av något slags hyperfokus. Jag kan tänka mig att jag såg ut ungefär som tjejen på bilden när den den stora inspirationen drabbade mig. Jag har ingen aning om vart denna plötsliga kreativitet kom ifrån men helt plötsligt hade jag skapat nästan 50 olika prints. Hejbara! Och rätt var det var hade jag byggt mitt livs första webbshop också och börjat skaffa följare på Facebook och Instagram. Vad fan hände liksom?

Det känns verkligen så sjukt kul och pirrigt att lansera kickisprints.se och det ska bli spännande att se vilka motiv ni gillar bäst! Jag kommer fylla på shopen med prints allt eftersom, det kommer mera helt enkelt!

Hör gärna av er och berätta vad ni tycker om kickisprints! Eller om ni har frågor om produkterna, leveranser etc.  Maila till bosslady@kickispirint.se eller connecta via kickisprints Facebooksida eller Instagramprofil. Och just det, glöm inte att signa upp dig för mitt superduperpeppdeluxe-nyhetsbrev som kommer ut lite nu och då! Du hittar formuläret för att anmäla dig till det längst ner på startsidan. 

Tusen tack för att du besöker kickisprints och jag hoppas att du hittar något som skulle passa perfekt till dig eller till någon som du tänker på lite extra mycket just nu.

Du är Queen!

/Kicki

 

 


Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända